Hoofdcontent

Redesigning the design School

Herbestemmingsplan voor de nieuwe campus Sint-Lucas, Gent.

The National Parks

Voor zijn Bachelorproef heeft Aljosha Daele ‘Trekking - The National Parks’, een bordspel om de Amerikaanse staatsparken te ontdekken, omgezet naar een versie over Afrika waarbij de focus verlegd wordt naar dieren, gelinkt aan specifieke Afrikaanse landen. 

Mr. Robot! Infografische spread in een magazine over film robots.

Shaken, not Stirred

Beeldverhaal in vier pagina's naar een James Bond verhaal van Ian Flemming.

Adaptatie van een action comic cover met cartoon characters uit de Golden Age van de Amerikaanse tekenfilm.

Meer info

illustratie / animatie / creative brief / concept art / character design / storyboard / comics / infographics / 2D

Studio Still staat voor storyboard en illustratie. Deze toegepaste kunstvorm blijft steeds actueel en kan de meest uiteenlopende vormen aannemen, in drukwerk en op het beeldscherm.

In het atelier zoek je originele oplossingen voor de creatieve brief, met je docenten en peers als klankbord. Breng je tekenvaardigheid tot professionele normen met een blend van traditionele analoge media en nieuwe digitale technieken. Leer de theoretische en praktische fundamenten van visual storytelling en filmgrammatica, met een stevig anker in de beeld- en popcultuur.

Stijladaptatie en de ontwikkeling van een eigen beeldtaal leiden tot een breed en veelzijdig palet voor concept art, character design en storyboards voor de creatieve sector. Maar ook zelfpublicatie en indie comics, games of tekenfilm behoren tot je afzetgebied. Solo of freelance, als collectief of in de tekenstudio, Still biedt een veelzijdig profiel als professioneel illustrator in het domein van visual design.